21. Istanbul Sanat Fuarı {Artist 2011}

12:20


İki Fuar Bir arada: ARTİST 2011


TÜYAP tarafından düzenlenen 21. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, kitap fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

PROF. DR YURDAER ALTINTAŞ’IN 60 YILLIK ÇALIŞMALARI 21. ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT FUARI’NDA


21. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı / Artist 2011, Onur Sanatçısı Projesi kapsamında Prof. Dr. Yurdaer Altıntaş’ın 60 yıllık çalışmaları sergileniyor. Arşiv, belgeleme ve sunum çalışmalarından oluşan eserler sanatseverlerle Tüyap’ta buluşuyor.

TÜYAP tarafından, 12-20 Kasım 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek 21.Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı / ARTİST 2011 Onur Sanatçısı Prof. Dr. Yurdaer Altıntaş üzerine bir kitap hazırlanıyor. Kitabın yanı sıra sanatçının 60 yıllık çalışmalarından seçmeleri içeren iki ayrı sergi fuar süresince gezilebilir. Sergilerden ilki TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek bir retrospektif kurgu içinde sanatseverlerle buluşacak sanatçının “Siyah-Beyaz ve Sessiz” başlıklı diğer sergisi ise Galeri 44A standında yer alacak.


ARTIST 2011 Fuarında yer alacak sergiler:


-ARTİST 2011 21. ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT FUARI ONUR ÖDÜLÜ “YURDAER ALTINTAŞ SERGİSİ” (RETROSPEKTİF SERGİSİ)


-ARTİST 2011 21. ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT FUARI KOLEKSİYONER ONUR ÖDÜLÜ “MİNUR EKONOMİ TOPRAK ALTI ve RESİM KOLEKSİONU” SERGİSİ


-ARTİST 2011 21. ULUSLAR ARASI İSTANBUL SANAT FUARI SANATSEVER KURUM ONUR ÖDÜLÜ “SUNA VE İNAN KIRAÇ VAKFI İSTANBUL FOTOĞRAFLARI” KOLEKSİYONU


21. ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT FUARI/ARTİST 2011 ONUR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

TÜYAP tarafından, 12-20 Kasım 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek 21. İstanbul Sanat Fuarı / ARTİST 2011 Onur Ödülleri sahiplerini buldu.


Onur Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Sanat Fuarı’nın, her yıl plastik sanatlara katkıları ve farklı alanlardaki çalışmaları nedeniyle verilen onur ödülleri sahiplerini buldu. Türk grafik sanatına önemli katkıları nedeniyle Sanatçı Onur Ödülü Sayın Prof. Dr. Yurdaer Altıntaş’a verilirken; Eleştirmen Onur Ödülü Prof. Dr. Sayın Uşun Tükel’e, Sanatsever Kurum Onur Ödülü Pera Müzesi’ne ve Koleksiyoner Onur Ödülü ise Prof. Dr. Münir Ekonomi’ye verildi.


Sanat Fuarı “Uluslararası” Olarak Kapılarını Açıyor

Bu sene İstanbul Sanat Fuarı yirminci yılını geride bırakırken, yurt içi ve yurt dışından 100 sanat kurumu ve galerisinin katılımıyla “uluslararası” olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. 21. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 30. İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

You Might Also Like

0 yorum

Subscribe