Aykut Hamzagil Home: 2012 yaz koleksiyonu “Gül tutkusu”

17:06

1971 yılında Sultanhamam’da beraber çalıştığı akrabalarından ayrılarak, yeni bir vizyonla kendi işini kurmak üzere yola çıkmasıyla 40 yıldır devam eden serüveni başlamış Aykut Hamzagil’in.

Sultanhamam'da 12 m2‘lik bir mağaza tutmuş, mağazanın ufak olması, firmanın çok yeni olması gibi tüm olumsuz eleştirilere kulak tıkayarak o yaptığı işe inanmayı seçmiş ve HAMZAGİL firmasının ilk adımı atılmış.

Döşemelik kumaş başta olmak üzere ev dekorasyonunda kendine özgü çizgisiyle tasarımlara imza atan Aykut Hamzagil Home geride bıraktığı 40. yıla “özel” 2012 yaz koleksiyonu “Gül Tutkusu” ile yaz mekanlarına renk katıyor.

Doğanın taze esintilerinden yola çıkılarak, romantik dokunuşlarla harmanlanarak hazırlanan 'Gül Tutkusu' koleksiyonu Aykut Hamzagil’in bilinen klasik stiliyle modern öğeleri bir arada sunuyor.

Farklı desenlerin bir arada kullanıldığı yatak örtülerinden, patchwork yastıklara, rengarenk döşemeliklerden marka stilini yansıtan sayılı mobilya modeline kadar her şey, diğer tamamlayıcı birçok detay ile birlikte uyum içerisinde koleksiyondaki yerini almış durumda.

Şişli’de bulunan butiğinde yaşam alanınıza en uygun ürün seçimi konusunda danışmanlık hizmeti de veren Aykut Hamzagil’in bu özel koleksiyonuna www.aykuthamzagil.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.




You Might Also Like

0 yorum

Subscribe