Westwing Türkiye Açıldı ve Blog okuyucularına özel indirim!

14:05


WESTWING ÖZEL ALIŞVERİŞ KULÜBÜ - STİL SAHİBİ BİR EV İÇİN HER ŞEY!

Not: Bu özel alışveriş kulübü, bütün bloggerlar ve blog okurlarına özel bir indirim çeki şansı sunuyor. www.westwing.com.tr/-blog adresinden giriş yaparak üye olursanız hesabınıza, 50TL ve üstü alışverişlerde kullanmak üzere 25TL'lik bir hediye çeki geliyor. Ama mutlaka verdiğim linkten üye olmalısınız.
Seçkin markaların ev ve yaşam konseptli ürünlerinin %70’e varan indirimlerle bulabileceğiniz Westwing, stil sahibi evlerin yeni adresi olmayı hedefliyor. Westwing Türkiye’de yer alan özel markalar, yoğun bir ön çalışma sürecinin ardından editörlerimiz tarafından özel konseptler belirlenerek ve style-life çekimler yapılarak bir araya toplanmaktadır. Westwing, 1. sınıf güvenilir markaların yanı sıra evinizi daha şık bir yaşam alanına dönüştürebilmeniz için sadece size özel fiyatlarla ulaşabileceğiniz güvenilir bir adres olma özelliğini taşımaktadır. Ayrıca Westwing Türkiye’de ev dekorasyonu, tasarım ve iç mimarinin profesyonelleri tarafından seçilmiş yüksek kaliteli mobilya ve ev aksesuarlarını özel konsept çalışmaları ile %70’e varan indirimlerle bulabileceksiniz.




WESTWING ONLINE DERGİ

Westwing Türkiye’de ilham perilerinizi harekete geçirecek online bir dergi de bulunuyor. Westwing online dergi, ev dekorasyonunu sizin için keyifli bir tecrübeye dönüştürecek. Ev yaşamına yönelik ilham veren hikayeler ve pratik dekorasyon önerileriyle, Westwing üyelerine yepyeni fikirlerle sürprizlerle dolu bir kaynak olacak.

Westwing, dünyanın en çok satan dergisi ELLE ve ELLE DECORATION’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher tarafından kurulmuştur. Delia’nın internet üzerinden birinci sınıf ev & yaşam konseptli ürünleri uygun fiyatlarla almak için yaptığı çalışmalar, onun Westwing’i kurma sürecini başlattı. Bunun sonucunda, tasarım tutkunlarının yeni fikirler bulabileceği özel bir alışveriş kulübü ortaya çıktı.

You Might Also Like

0 yorum

Subscribe