Christian Dior'dan Milly Carnivora & Victoire de Castellane

23:50

Egratigna Chipie yüzük


Christian Dior'un tasarımcısı Victoire de Castellane, Milly Carnivora mücevher koleksiyonunda renkli taşlar ve elmaslarla et obur bitkileri ve onların avlarını minyatür bahçeler içinde yüzük, kolye, küpe gibi aksesuarlara taşıdı.



Dior Mücevherat'ın baş tasarımcı Victoire de Castellane masalsı tasarımlarıyla tanınıyor. style.com'un Victoire ile yaptığı aşağıdaki röportajda, tasarımcı gerçek ve fanteziyi bir arada kullanmayı sevdiğini söylüyor. Ve eğer kendisini masal dünyasından bir karaktere benzetecekse bu herhalde Pamuk Prensesin üvey annesi olurdu diyor.




İlham aldığı şeyler parlak renkli plastikler, japon oyuncak figürleri, amerikan çizgi film kahramanları... Röportajda parmağında aşağıdaki videoda hikayesi anlatılan yüzükten bir çift görebilirsiniz. İri mücevherler kullanmayı kendisini annesinin mücevherleriyle oynayan bir çocuk gibi hissettirdiği için ilgi çekici bulduğunu belirtiyor. Bir Parisli olan tasarımcı çocukken büyük bir mücevherat tutkunu olan büyükannesi Sylvia Hennessy'yi mücevherlerini ayna karşısında denerken seyredermiş.




Dior aynı zamanda, yapımı 4 ay süren bir milly carnivora yüzüğünün tasarım aşamasından tamamen bitmiş son halini gösteren 3 dakikalık bir video hazırlamış.

Milly Carnivora koleksiyonundan birkaç örnek

Mangatus Pistache Fraise yüzük

Epinosa Diamants yüzük

Epinosa Verte küpeler

Egratigna Angélique yüzük

Poisonus yüzük

Carnivora Devorus yüzük

Carnivora Devorus küpeler

Chardonus küpeler

Ancolia küpeler

Ancolia yüzük


You Might Also Like

1 yorum

Subscribe