21 Ağustos 2011 Pazar

Park Avenue'da Dört Mevsim

Park Avenue'da Sonbahar
2007 yılında en iyi yeni restoranlardan biri seçilen Park Avenue, genç şefleri Kevin Lasco ve Craig Koketsu; her mevsim değişen tasarımı ve menüsüyle harika bir şöhrete sahip.


Park Avenue'da Kış
2007 yılında New York Times, New York Magazine ve New York Observer tarafından en iyi yeni restoranların arasında yerini alırken New York Magazine de Koketsu hakkında New York’un en iyi yeni şeflerinden olduğundan bahsetti.


Park Avenue'da İlkbahar

Executive tatlı şefi Richard Leach ise 1997 yılında beri birçok ödül kazanmış ve adından bahsettirmiş. 2001 yılında ise Sweet Seasons: Fabulous Restaurant Desserts Made Simple adında bir de tarif kitabı çıkarmış.

Park Avenue'da Yaz

Yazdan Sonbahara geçiş



Restoranın mevsimlere göre değişen tatlıları






http://www.parkavenyc.com

Hiç yorum yok: