27 Ağustos 2011 Cumartesi

Jean-Paul Hévin'den Stiletto Çikolata


Ünlü çikolatacı Jean-Paul Hévin, çikolatalara kattığı muhteşem lezzetler kadar heykelimsi çalışmalarıyla da tanınıyor.

En iyi çikolata ustalarından olan Hévin, her ne kadar giyilmesi imkansız olsa da yaklaşık 10 cm yükseklikte ökçeye sahip çikolata ayakkabıyı 35 numara yapmış. Bu bahar ayakkabının %70 kakaolu modelinin yanında yeşil Japon çayı maça aromalı modeli de yapıldı.


Sanat çalışmasına benzeyen bu ürünün hikayesi, Stiletto dergisinin Jean-Paul Hévin'den kendilerine bir Rodolphe Menudier modeli ayakkabıyı çikolatadan yapmasını istemeleriyle başladı.

Çikolata ayakkabı farklı aromalar ve renklerde bulunabiliyor. Kırmızı model sevgililer gününe özel üretildi.
Stiletto, Hévin'in Tokyo mağazasının vitrininde erimemek için çaba sarfediyor.

http://www.jphevin.com/

Hiç yorum yok: