Fulya’da “Kutu İçinde Kutu”

16:00


Ersa Ofis Mobilyaları, 50 yılı aşan tecrübesini İstanbul’a taşıdı.
Güvenilirliği ve kalitesiyle Türkiye’de ofis mobilyası üreticileri arasında önemli bir yere sahip olan Ersa, İstanbul’daki ilk showroom’unu Fulya’da açtı.
Ankara merkezli şirketin, 50 yılı aşan tecrübesini İstanbul’a taşıyan showroom, 1.300 m2’lik alanda hizmet veriyor. Ersa’nın mühendislik yeteneğini ve esnek üretim altyapısını yansıtan Kutu İçinde Kutu(Box in a Box) konseptiyle Yalın Tan ve Jeyan Ülkü tarafından tasarlanan showroom, mobilya üretiminde kullanılan farklı malzemelerden ilham alıyor. Metal ve ahşaptan üretilen dev kutuların yer aldığı showroom, grafik enstalasyonlarla desteklenen bilgilendirici ürün teşhiriyle dikkat çekiyor. Bazı toplantı odalarının duvarlarında yer alan üretim fotoğrafları, fabrikanın içindeymiş algısı yaratırken; showroom'daki ekranlardan Ankara'daki üretim anlık olarak izlenebiliyor.
Tasarımlarının odağına insanı koyan Ersa, çağdaş çalışma ortamına rahatlık ve değer katan, pratik, kullanıcı dostu ofis mobilyaları ve koltuklar üretiyor. Çevre ve insan sağlığıyla dost hammadde ve aksesuvarlar kullanarak; ergonomik, sıhhi, kullanıcıyı daha az yoran, geri dönüşümü mümkün mobilyalar tasarlıyor. Kendi tasarımlarını yaratan Ersa, Aykut Erol, Ece Selamoğlu Yalım, Sezgin Akan, Murat Erciyas, Oğuz Yalım, Tamer Nakışçı, Yalın Tan gibi Türk; Claudio Bellini, Paola De Francesco, João Ramos Silva gibi uluslararası tasarımcılarla çalışıyor. 
Ersa’nın, Ece ve Oğuz Yalım tarafından tasarlanan “Frame” yönetici masa takımı, Design Turkey 2010 kapsamında “Üstün Tasarım”, “Twins” koltuk ise “İyi Tasarım” ödüllerinin sahibi oldu. Twins ayrıca, dünya çapındaki en önemli tasarım ödüllerinden Red Dot’a layık görüldü.













You Might Also Like

0 yorum

Subscribe